درباره مؤسسه

درباره ما

تاریخچه و فعالیت ها

آموزش و تعلیم نیرو‌های متخصص برای ورود به بازار کارهدف

موسسه آموزش عالی آزاد مدیریت و فناوری امیرکبیر با اخذ مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و شماره ثبت ۱۳۸۸۸ فعالیت آموزشی خود را از سال ۱۳۸۱ در شهر تهران آغاز نمود و اینک پس از گذشت ۱۵ سال دارای بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی فعال در مقطع کاردانی در رشته هایفناوری اطلاعات، فناوری ارتباطات و اطلاعات، نرم افزار، گرافیک، معماری، بازاریابی ومدیریت کسب و کار و دوره های کارشناسی در رشته های مدیریت، مهندسی فناوری اطلاعات، گرافیکو معماری می باشد. علاوه بر دوره های رسمی، دوره های آموزشی زیادی طی این مدت توسط موسسه برگزار شده استکه از این بین می توان به برخی از دوره های مدیریت (منابع انسانی، بازاریابی، مدیریت ارتباط با مشتری،…)، دوره های تخصصی فناوری اطلاعات و کامپیوتر و انواع دوره های طراحی و هنری و دوره های زبان انگلیسی اشاره کرد. بعلاوه موسسه انجام فعالیتهایپژوهشی در حوزه‌های مختلف مدیریت، فناوری اطلاعات و هنر را در سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است. فعالیت در این حوزه‌ها توسط هر گروه بصورت جداگانه انجام می شود. در زمینه های تخصصی فوق فعالیتهای پژوهشی نیز داشته است و این آمادگی را دارد تا علاوه بر طراحی و برگزاری دوره های آموزشی متناسب با نیاز سازمانها و نهادها، در زمینه های پژوهشی نیز طرحهای مورد نظر آنها را اجرا نماید.

بنیان‌گذار و رئیس

دکتر ناصر شمس، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشیار دانشکده مهندسی صنایع و سیستمهای مدیریت، بنیان‌گذار و رئیس مؤسسه آموزش عالی آزاد مدیریت و فناوری امیرکبیر

برای مشاهده رزومه کامل به این صفحه مراجعه کنید.

Amirkabir College Professional and Vocational Training Centre

— acmt provo

آیا به دنبال آموزش سازمانی هستید؟
ما در توانمندسازی مدیران و کارکنان به شما کمک می‌کنیم.
ما را دنبال کنید
تلفن۹۱۲۴۵۹۵۲۲۹ ۹۸+
موسسه امیرکبیر
کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه آموزش عالی آزاد مدیریت و فناوری امیرکبیر می باشد. شماره ثبت: ۱۳۸۸۸.
2024 - ۲۰۰۲ © امیرکبیر